Engleski jezik

programi_engleski_jezikHELLO English Language Club 

ulazi u 25. godinu ispunjavanja svoje misije:
osigurati rano učenje engleskog jezika za djecu i mlade, koje će biti poticajno, zabavno i usklađeno s interesom djece.

Za najmlađe polaznike, osim u prostoru Kluba, nastoji se omogućiti nastava u dječjim vrtićima, kako bi se raspoloživo vrijeme djece i roditelja što bolje iskoristilo. U tom nastojanju, jedan od najboljih suradnika Kluba, već je gotovo desetak godina DV Smiješak.

Pružanjem potrebnog prostora, osiguravanjem izvrsnih uvjeta za rad i aktivnom suradnjom na dobrobit djece, djelatnici i voditelji DV Smiješak dokazuju iskrenu riješenost da svojim malim polaznicima pruže najbolje mogućnosti za dodatni odgoj i obrazovanje. S druge strane, HELLO ELC omogućuje djeci sudjelovanje u ostalim aktivnostima Kluba, proslavama i obilježavanju blagdana.

Nastava engleskog jezika prema planu Kluba HELLO organizira se za djecu s navršenih pet godina starosti, a obavljaju je djelatnici Kluba HELLO ili stručni vanjski suradnici. Nastava se organizira dva puta tjedno u trajanju od 45 minuta, nakon redovitog programa vrtića, prema dogovoru s djelatnicima DV Smiješak. Najveća nagrada nam je znanje stranog jezika koje djeca stječu bez posebnog napora i radost s kojom nastavljaju učiti jezik koji im više nije stran, a koji će ih pratiti kroz život i rad.

 

engŠkola za strane jezike Arcobalena
osnovana je sad već davne 2003. godine, a u vrtiću Smiješak prisutna je već petu uspješnu godinu zaredom. Uz engleski, moguće je odabrati i njemački, francuski ili talijanski jezik.

Iako se nastava većinom odvija u učionicama škole Arcobalena, vrtić Smiješak je vrijedan suradnik u omogućavanju nastave u svojim prostorijama, što znači da je roditeljima  i djeci današnji sve zgusnutiji raspored aktivnosti ipak malo olakšan. Prostorije su adekvatno opremljene tehnologijom i pristupu medijima, svijetle i ugodne za boravak te prigodne za stjecanje znanja na suvremeni način.

Naš je cilj ponuditi roditeljima zabavan program učenja stranih jezika za djecu kako bi ih pripremila za buduće školske dane te ugradila u njihove pametne glavice pozitivan stav o učenju, ne samo stranih jezika, već o učenju općenito.

Za nas je učenje cjeloživotni proces te obogaćivanje osobnosti na najvažniji način, gdje se stječu prve radne navike i žeđ za znanjem.

Način na koji radimo je zabavna mješavina igre, pjesme, plesa, modernih i tradicionalnih tehnika učenja jezika uz šarene radne bilježnice i službeni program sveučilišta Cambridge i British Council, krovnih organizacija za učenje engleskog jezika nakon kojih se stječu diplome koje svjedoče da je dijete svladalo određenu razinu potrebnu za lingvističko napredovanje u daljnjem životu i školovanju. Naši profesori su stručni kadar sa godinama iskustva i kreativni stručnjaci u polju edukacije. Nastava se temelji na programu vijeća Europe, a vršimo i pripreme za međunarodne Cambridge diplome, zato ne treba dugo razmišljati trebate li upisati svoje dijete ili ne, ulaganje u znanje kod nas je ulaganje u budućnost djeteta.

Nastava prema našem programu otpočinje već od treće godine života. Satovi se održavaju jednom tjedno u trajanju od 45 minuta nakon ispunjenja dnevng vrtićkog programa, najčešće ponedjeljkom od 15.30 do 16.15.

Pridružite nam se na oglednom satu s djetetom i uvjerite se sami u uspjeh naših metoda, a za više informacija o školi, pogledajte našu web stranicu http://arcobalena.hr/ ili  lajkajte stranicu na Facebooku Arcobalena – Škola stranih jezika.

I zapamtite, nikad niste premladi ili prestari za učenje!